Contul meu | Cos cumparaturi: 0 Lei (0 buc)
VELUX
Comenzi şi informaţii: 0743-022246
ACASA LIVRARE PLATA CONTACT
Sursa text si foto: VELUX

Fereastră de mansardă VELUX GGU 0060 cu operare de sus, PREMIUM, PVC alb GGU 0060

Pret VELUX: 1901.98 Lei
Reducere: 285.98 Lei (15.04%)
1616 Lei (TVA inclus)
Garantie 15 aniTransport gratuit

buc.

  • Livrare gratuita
  • Termen de livrare: 23 zile lucratoare
  • Retur 14 zile
  • Garantie Velux 15 ani

VELUX GGU 0060

Clasica fereastră de mansardă VELUX, din lemn de pin natural sau în varianta din lemn învelit în poliuretan, are o bară de operare superioară pentru deschidere și manevrare ușoară. Este echipată cu o clapetă de ventilare integrată, iar operarea superioară permite plasarea mobilierului chiar sub fereastră. Poți opta pentru un geam pentru reducerea zgomotului ploii sau pentru un geam triplu.
Bară de operare în partea de sus
Doar ferestrele de mansardă VELUX sunt concepute cu operare superioară, fapt ce implică avantaje majore. Fereastra se deschide ușor chiar dacă sub ea este amplasat mobilier și poate fi montată la 90 de centimetri față de pardoseală pentru ca tu să te poți bucura de priveliște.
Clapetă de ventilare integrată
Lasă aerul proaspăt să pătrundă în locuința ta, chiar dacă ești plecat de acasă sau dacă dormi. Cu o singură acționare a barei de operare, aerul proaspăt și curat va pătrunde prin partea superioară a ferestrei chiar dacă fereastra este închisă. Dacă tragi încă o dată de bara de operare, fereastra se deschide și încăperea se aerisește rapid.
Filtru pentru praf și insecte
Filtrul de aer încorporat îți oferă un mediu de locuit mai sănătos prin reținerea prafului și insectelor în exteriorul încăperii. Filtrul se curăță foarte ușor cu aspiratorul.
ThermoTechnology™ Această fereastră are sub stratul uniform de poliuretan un miez de lemn tratat termic pentru a obține cel mai bun efect posibil împotriva pierderilor de căldură. În combinație cu garnitura suplimentară pentru etanșeitate la aer, izolează perfect, iar atmosfera din casa ta este și mai călduroasă.
Garnitură suplimentară
Garnitura suplimentară îmbunătățește etanșeitatea și izolarea fonică a ferestrei, aducând-o cu o clasă mai sus peste gama Standard. Prin urmare, te poți bucura de un climat interiorliniștit, fără curenți de aer nedoriți.
Geam interior laminat
Te poți odihni, lucra sau juca în siguranță sub această fereastră de mansardă datorită geamului interior laminat. În cazul în care sticla este lovită foarte puternic și se sparge, nu se poate fragmenta și împrăștia. Este ideală dacă îți dorești protecție suplimentară și liniște.
Reducere a zgomotului ploii
Capacitatea de izolare fonică a ferestrelor de mansardă Standard Plus depășește performanțele produselor din gama Standard. Reducerea sunetului este 32 dB, cu 3 dB peste ferestrele Standard.
Nu necesită întreținere
Acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj impecabil al ferestrei, fără îmbinări. Previne depunerea prafului și a murdăriei la colțuri și facilitează curățarea cu ușurință a suprafeței. Fereastra nu necesită revopsire, este rezistentă la zgârieturi, uzură și umiditate ridicată.