Contul meu | Cos cumparaturi: 0 Lei (0 buc)
VELUX
Whatsapp: 0743-022246
ACASA LIVRARE PLATA CONTACT
Sursa text si foto: VELUX

Fereastră de mansardă VELUX GPU 0070 cu operare de jos, PREMIUM, PVC alb GPU 0070

Aducem la comanda!

Tel: 0743-022246

  • Termen de livrare: va rugam sa ne contactati!
  • Retur 14 zile
  • Garantie Velux 15 ani

VELUX GPU 0070

Bucură-te de beneficiile unei vederi panoramice! Această fereastră de mansardă îți oferă această posibilitate: are dublă articulare, astfel încât oferă vedere panoramică și în același timp se poate curăța foarte ușor. Fereastra se deschide în exterior într-un unghi de până la 45 de grade, oferind suficient spațiu deasupra capului. Pentru o curățare ușoară a geamului exterior, rotește fereastra cu 180o și fixează opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele mâini libere.
Mâner din aluminiu în partea de jos
Clapetă de ventilare integrată
Lasă aerul proaspăt să pătrundă în locuința ta, chiar dacă ești plecat de acasă sau dacă dormi. Cu o singură acționare a barei de operare, aerul proaspăt și curat va pătrunde prin partea superioară a ferestrei chiar dacă fereastra este închisă. Dacă tragi încă o dată de bara de operare, fereastra se deschide și încăperea se aerisește rapid.
Filtru pentru praf și insecte
Filtrul de aer încorporat îți oferă un mediu de locuit mai sănătos prin reținerea prafului și insectelor în exteriorul încăperii. Filtrul se curăță foarte ușor cu aspiratorul.
ThermoTechnology™ Această fereastră are sub stratul uniform de poliuretan un miez de lemn tratat termic pentru a obține cel mai bun efect posibil împotriva pierderilor de căldură. În combinație cu garnitura suplimentară pentru etanșeitate la aer, izolează perfect, iar atmosfera din casa ta este și mai călduroasă.
Garnitură suplimentară
Garnitura suplimentară îmbunătățește etanșeitatea și izolarea fonică a ferestrei, aducând-o cu o clasă mai sus peste gama Standard. Prin urmare, te poți bucura de un climat interiorliniștit, fără curenți de aer nedoriți.
Geam interior laminat
Te poți odihni, lucra sau juca în siguranță sub această fereastră de mansardă datorită geamului interior laminat. În cazul în care sticla este lovită foarte puternic și se sparge, nu se poate fragmenta și împrăștia. Este ideală dacă îți dorești protecție suplimentară și liniște.
Dublă articulare
Bucură-te de beneficiile unei vederi panoramice! Această fereastră de mansardă îți oferă această posibilitate: are dublă articulare, astfel încât oferă vedere panoramică și în același timp se poate curăța foarte ușor.
Dublă articulare
Nu necesită întreținere
Acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj impecabil al ferestrei, fără îmbinări. Previne depunerea prafului și a murdăriei la colțuri și facilitează curățarea cu ușurință a suprafeței. Fereastra nu necesită revopsire, este rezistentă la zgârieturi, uzură și umiditate ridicată.